[usernames]'s blogs

loseniite
28, Rīga, Latvija

14.12.2011

leģenda. ;o http://www.youtube.com/watch?v=nJ3ZM8FDBlg&feature=related


18.09.2011

Pati lielākā kļūda ir gaidīt, kad tevi kāds darīs laimīgu! Būt laimīgam jāiemācās pašam!


26.09.2013

Dženijai šķita, ka viņa bija pasaules laimīgākā meitene,viņa beidzot bija nonākusi pilnīgi jaunā dzīvesvietā,beidzot viņai pašai bija sava istaba.Meitene izkravāja savas mantas un baudīja silto vēju no atvērtā loga.Drīz sāksies skola,Dženija iegūs jaunus draugus,apmeklēs jautrākās ballītes....Dženijai bija tāda dzīve, par kādu viņa bija sapņojusi visu savu mūžu..
Jau pirmajā skolas dienā Dženija ieguva sev jaunus draugus un pat paguva tikt uzaicināta uz randiņu,pietam ar skolas pazīstamāko puisi! Nu meitene klusi pie sevis domāja:"Es zināju, ka būšu viena no skolas populārajām meitenēm,it īpaši tagad,kad man ir randiņš ar skolas sporta zvaigzni!"
Lai kļūtu par skolas populārāko meiteni, vēl tik atlika pēc skolas aši…


''Kā jau pierasts arī šonakt negulēju,ar Mārtiņu norunājām līdz 05:40 no rīta un posos uz savu gandrīz ik rīta pastaigu gar jūru. Saģērbos,uztaisīju sev termokrūzē kafiju,paņēmu iPodu un gāju uz jūru sagaidīt saullēktu. Šorīt viss likās nedaudz dīvaini - rīts bija vēsāks nekā parasti,cilvēku vairak nekā ierasts,jau zināu,ka šis rīts būs aizvadīts pārdomās,(jau 05:58 kāds joprojām manāmi iereibis vīrietis ne pa ķeksi prasīja šķiltavas,lai piededzinātu cigareti, kaut arī es nesmēķēju,kamēr viņa draudzene centās ielīst ūdenī,lai nopeldētos),saule nebija pacēlusies virs kalniem kā parasti 06:02,bet gan 06:17.Pie jūras nelaimes kārtā pēc kārtējās trokšņainas piektdienas bija atstāti ļoti daudz atkritumui, nerunajot jau par…


03.12.2013

http://www.youtube.com/watch?v=wTa14Sui7mw


Blogs
Blogi tiek atjaunināti katras 5 minūtes